Ennen...


Ja olisittepa nähneet sen laatikoiden ja läjien määrän.. En ilenny ees kuvata..
Ennen kuvia myös täällä kategoriassa aiemmissa postauksissa. http://riikankortit.vuodatus.net/blog/category/S%C3%A4ilytys

No, sitten pikkureissu ikeaan, paljon äklöpinkkejä asioita, paljon vanhaakin jäi ja tässä lopputulos..

Näkymä ovelta:


Tässä uusin osa nyt kokonaisuudessaan


Sisältää siis ikeasta expedit-hyllystön, dröna-laatikoita, flyt -lehtikoteloita (oiskohan kassetit olleet kestävämpiä..), irja-verhotankosettiä, bygel-metallihäkkejä (kuva on hieman eri, mutta samaa sarjaa) ja bygel-purkkeja. Onhan tuossa muutama vielä mitä pitää fiksata, tuo harmaa lehtikotelo poistuu, kunhan saan muovisen kirkkaan tilalle, samoin tuo keltainen kansio joka on ängetty täyteen leimoja täytyy vaihtaa valkeaan :D myös noita elliksen paperilokeroita tulee ehkä toinen. Kaipailen vielä yhtä dröna laatikkoa ja muutamaa lehtikoteloa. Laatikoissa on tällä hetkellä koristeita, nauhoja ja chipboardeja, sekä leimakuvat, vähän ne on hankalia, kun sinne sisälle ei ole säilytyssysteemiä, mutta laitoin kenkälaatikoita. Lehtikoteloissa on kirkkaissa paperia ja muissa lehtiä ja kirjoja.  Bygeleissä on kukat, kyniä, vähän koristeita ja stumppeja. Häkeissä tehosteaineet, kimalleliimat ja liimat, huonosti vaan pysyvät nurinpäin..jotain täytyy kehitellä. Verhotankoihin laitettiin hieman enemmän kiinnikkeitä, kun epäilen että ne notkuisivat muuten. Tankoja tulee ehkä vielä yksi, niin saisin nauhatkin, tosin yltäisinköhän enää siihen jos tulee ylös? Tangoista kaikki tavarat ovat siis irroitettavia ja pöydälle nostettavia..


En halunnut enää tylsiä metallikoukkuja stansseille, niin väänsin sitten parit metallilankasydämet lisää, yhden olen saanut lahjaksi. Pitsit käärin vanhoihin pyykkipoikiin ja helminauhat laitoin ihka ensimmäiseen metallilankatyöhöni, joka on olevinaan tuikkulyhty :D, sekalaisia kukkia on lasipurkeissa. Ja tässä päällä vielä oiva paikka big shotille.Tässä tarkempi kuva purkeista, ne saa siis irti tangosta, joten voin rauhassa kipata ne pöydälle ja laittaa takaisin, kukkia lajiteltu värien ja kokojen ja muotojen mukaan. Yläpuolella ne, jota olen pitkään halunnut saada esille :) Monta kaunista korttia jäi vielä laittamatta kun ei mahtunut, muutama lapsikin on päässyt taiteilemaan taideteoksensa sekaan. Kiitos teille kaikille näitä lähettäneille! Voisinkin järjestää pienen kilpailun, viisi ensimmäistä, jotka tunnistavat omansa ja pystyvät minulle kertomaan mikä se on noista, saa siivouksen jäljiltä poistoon päätyviä tavaroita (ei nyt selkeitä roskia, mutta "askarteluroinaa", jos siitä jollekin muulle olisi vaikka iloa, kuin minulle..)


Tässä vielä tarkempaa kuvaa näistä ihanuuksista.Tässä nurkka joka kaipaisi vielä enemmän väriä.. Erään lapsen sanoin, valkeita hyllyjä :D Naulan kantaan! Sellaiset ja kunnon säilytyslaatikot kun vielä saan hommattua, niin parannus on huomattava, täytyy vaan hetki kasata ensin budjettia.. Ehkä nuppineulat nauharullissa voisi olla hyvä idea niin eivät nauhat karkailisi.. Hyllyssä siis korttipohjia, helmiä, maalit, kuoria, sellofaanipusseja, leikkureita ja silppupapereita yms. Pöydällä cd-telineissä tekstileimoja ja pieniä leimoja. Myös alustat olisivat uusittavissa, kunhan oikean väriset löytyisivät, näitä en taida valkeana uskaltaa hankkia, pinkkinä??

Alapuolella laatikosto (joka kaipaisi myös päivitystä), ylintä laatikkoa en edes kuvannut, kun se on aikamoinen sekamelska uusia teippejä ja muuta..

Tässä mm. stansseja ja musteita.


Leimoja ja värejä.


Nauhoja, rusetteja, lisää pitsejä, kankaita..

Tämä systeemi on aikalailla ennallaan. Korista tosin poistin kaikki kimalleliimat ja liimat, eivät tainneet auringosta tykätä. Ja pienet lasipurkit vielä hieman hakee sisältöään, osassa on lumihiutaleita ja osassa lumikidettä..

Sitten on vielä 1,5 vaatekaapillista erikoispapereita, tapetteja, kankaita, huopia, huovutusvälineitä, metallilankavälineitä ja materiaaleja, tuunattavia laatikoita jne.. Tietokoneelle on oma pöytänsä toisella puolella huonetta.. Että kyllä mulla tekemistä riittää :D Tämmöset säilytyssysteemit tällä hetkellä.. Jatkuvaa muutosprosessiahan tämä elää kun huomaa mikä toimii ja mikä ei. Isoille kartongeillekin on kehitteillä systeemi, kunhan on aikaa. Näkisittepä tason nyt kun olen siihen yhden projektin levitellyt... No, jospa heti sen jälkeen taas siistisi kaikki paikalleen..