Osallistun haasteeseen tällä

Teksi versamarkilla ja päälle perfect pearlssia, kuvassa ei kimaltele niin ku täällä :D jos ois oikeet asiaankuuluvat siveltimet niin tulis varmaan tasaisempaa jälkee..

 

Kimalleliimaa..Voitteko kieltää sen multa?!!! Ei mene ikinä sinne minne pitäis ja niin kun pitäis..Ja ku tuo miun kultanen kimalleliima on miun mielestä enemmän pronssinen..Ei hyvä..Ei yhtään hyvä..

Mut lisäksi..

Mulle tuli magnolian klubipaketti :D

ja tämmösiä ihanuuksia siellä mm. oli, pakko oli tehä niistä heti kortti. Tuo kuusikin on magnoliaa. Onko kellään vinkkiä kun yritin vääntää niin että ensin leimasin tuon minimankun (istuvan) ja sitten yritin masking tekniikalla kuusta, no kun vihree musteeni on joku halpis ja aivan kamala, niin en ees viittiny kokeilla, joten otin versamarkkia ja sabluuna mankun päälle ja sit versamarkilla kuusenleimaus, ja sit värittelin sitä chalkseilla, vaan ku ei se ihan onnistunu. Ilmeisesti sabluunalla oli sen verran korkeutta että ei tullu hyvin se kuusi siihen, jäi ns. vajaaksi se kuva tuon enkelin reunoilta (siksi se hohtaa keltaista :D), eikä siihen tarttunut versamarkkia, eikä sitten chalksiakaan niin hyvin.. Vai johtuuko vaan siitä, että ei ole vielä ezmounttia leimoissa?