Tästä lähettiin.. Noista akryylimaaleista on tullu mun uusia kavereita, suomalaisen alesta oliko ehkä pari euroo se paketti.. Valkea on kyllä kohta loppu, sitä vois ostaa isonkin putelin jos jostain vastaan tulis, ku noita on niin kiva sotkea.

Sitten muutaman kukan värjäys, opin että ei pidä kastella vihreitä lehtiä, ne antaa väriä.. Näitä kukkia myös edellisen postauksen kortissa.

 

Ja tää ihan Lissulle ja Tarjalle. Siis tytöt, tästä perhosesta lähettiin, ku projektina oli saada tästä vaaleensininen. Vähän otti matkalla osumaa kun jämähti maalin kanssa alustaan..mut vähän paikkailin.

Ja tässä lopputulos, harmi ku tuo nauha ja rusetti jäi noin laimeek..piti tehä vähä erilainen, mutta aika tuli vastaan. Hillopytty tulee kutsukortissa olleesta ihanasta runosta, kun ei ollut nimi tiedossa.

Siis pohja maalattu akryylimaaleilla, sitten versamarkin kynällä kiekuroita ja WOW embossausjauhetta kimalteella (katsopas edellinenkin postaus!). Perhonen stanssattu ylämyllyn tapaamisessa ja sitten vähän kukkia ja helminauhaa ja tarratimatteja ja hilettä. Muuten..jos sotkee hilettä ja akryylimaalia..Niin se maalihan sitten maalaa sen hileen . Eikä se sit enää mitään kimaltele.. Mut kiva tekstuuri . Kokeilemalla oppii..joskus kannattas ehkä vähän ajatellakin tietysti.

Embossaaminen on muuten kivaa, paitsi että kaatoalustasta huolimatta minä, pöytä, lattia ja tietokone ollaan aina ihan embossausjauheessa..mikä siihen auttais..vai onko mun kaatoalusta vaan huono, kun tuntuu, että siihen "takertuu" ne jauheet ja sit ku koputtelee ja ravistelee ni ne on pitkin ja poikin ne jauheet..

Kimallus on haastava asia kuvata.

 

And participating with this box to..

(I hope that box is okey?)

http://abc-challenge.blogspot.com/

http://freshbreweddesigns.blogspot.com/ - Challenge 43

http://freshbreweddesigns.blogspot.com/ - April Month Long Prize Challenge

http://trimmiescraftchallenge.blogspot.com/

http://aspoonfullofsugarchallenge.blogspot.com/

http://digidoodleshopsbest.blogspot.com/

 http://simonsaysstampschallenge.blogspot.com/