ja pahoittelut näistä kuvanlaaduista, pitäis kai opetella käyttämään kameraa.. Nyt tuli vaa vähä kiirus.

 

Tämä ihanainen lily of the valleyn leima sai kaverikseen mm. MME:n paperia ja circle it leimatekstin, kuvan väritin kuivapastelleilla ja vähän kimallusta piti laittaa :)

 

 

Tämä 50 -vuotiskortti kertoi tarinaa pikkutytöstä, joka haaveilee aikuisuudesta ja siihenhän sopi kuin nappi silmään tuo ihana lilyn leima. Teksti on stempelkellerin ja sille kehykset olen leimannut Snag'em Stampsin frame leimalla, jonka pelkäsin jäävän täysin vaille käyttöä kun se oli oletettua pienempi. No, on sitä ainakin kerran käytetty nyt. Kuva väritetty kuivapastelleilla ja promarkereilla, sekä hieman glossyakin kuvasta löytyy. Huomatkaa eyeletit, jee, mä sain x-cutin eyeletti koneen :) Harmi kun ei ollu nuo nauhat sidottu kiinni kuvaushetkellä. Mutta tälläinen kirjakortti tällä kertaa.

 

ja tätä se kätki sisälleen, lahja ei ollut kummoinen, mutta kun ei saanut viedä lahjaa ollenkaan, niin piti kehitellä jotain..tämähän on siis KORTTI ei lahja

Tuossakin rumasti tuo nauha keskellä roikkumassa, vaan kun sen kerran sain pujotettua niin en viitsinyt toista kertaa enää vaivautua samaan operaatioon.

 

Tälläinen Art impressionin rollarimummo tuli myös tehtyä yks päivä.. Tää näyttää keskeneräiseltä, vinkatkaa, milläs tätä tuunais? Väritykset vähän liian valjuja, kuivapastellia edelleen. Kaunis ruusupaperi on MME:n.