Tein kortin ja perhosmobilen

Ja toki vielä lisäksi kortti, mallina kirjakortti ja tässä ihana vaunuleimasin ja perhosia, kukkia ja taitotaivaan teksti.

Sisältä se näytti tältä. Tuo luukku on ihan huijausta, se tuli vahingossa ja sitten keksin siitä tuon idean, mutta "sisus" ei mahtunut siitä sisään joten yläpääty aukeaa.

Ja muutama kuva vielä yksityiskohdista..

 

 

 

Ja sitten perhosmobile..

Täältä sain idean. Kiitos Maiju ja Heini ihanasta ideasta!

 

Pikkusen oli vaikee kuvattava, ja ei se pöytä ei ole sotkunen ...

Tuo on siis käyttötarkoitus, mutta tässäpä vähän "parempia kuvia"

Perhosia oli yhteensä mobilessa ehkä vajaa 30? Mutta siis perhoset joko "kaksin-" tai "kolminkertaisia". Rautalanka oli ihan onnetonta mikä minulla oli, niin joutuin laittamaan vahvistusta siihen kieputtamalla rautalankaa ympärille, ja sitten laitoin pitsin reunaan. "Lankana" käytin ihan tavallista siimaa. Kai se oli siimaa, miehen kalastuspakista löytyi sellainen avaamaton paketti jotain läpikuultavaa ohutta nauhaa .. Sitä kuulema kutsutaan siimaksi?

 

Muutama perhonen oli lentänyt myös irti siimoista... Keskustassa helmiä..

 

Tämän mallisia perhosia siis löytyi, kuvioleikkureilla leikattuja ja isot on mariannen stanssilla leikattu. Perhoset ovat joko valkoiselle tai siniselle kartongille leikattu, maalattu ainakin osittain akryylimaaleilla ja niihin on lisätty erilaisia hileitä, dropseja ja tarratimantteja.

 

And participating with this card and butterfly mobile to..

Truly scrumptious challenges

Polka doodles