Moni on kk:ssa kysellyt, että miten opalitea käytetään, no siis sitähän voi käyttää mistien tekoon tai niin, että sotkee pisaran opalitea ja pisaran disstress inkkiä ja maalaa sillä leimakuvaa. Eli vähän samoja juttuja mitä esim. perfect pearlssilla. Joissain korteissani olen sivellyt opalitea sellaisenaan esim. kukkiin.

Tässä alla olevassa kuvassa leikin disstressin täytöillä ja opalitella. Eli ensin pisara disstress inkkiä alustalle ja sitä ihan sormella levittelin perhosiin, sitten opalitea pisara ja sitä levittelin perhosiin.

Näin sain siis aika vahvan kullan aikaan. Nämä vihreät perhoset taitavat muuttaa siihen vihreä sävyiseen ylioppilaskorttiin mistä puuttui se jokin . Opalitea myy Suomessa ainakin Villakeiju, Johanna oli niin ihana, että meni ja tilasi sitä kun pyysin . Itselläni on sävy golden mist. Viime aikoina myös magnolia-lehdessä on ollut opaliten käytöstä (olikohan joulu ja ystävänpäivä lehdissä?) Ja tästä löytyy ohje mistiin. Onko kellään tietoa, että onko minimistereihin varapäitä, ja jos on niin missä. Ihan kun olisin nähnyt jossain, sain nimittäin omani tukkoon perfect pearls-mistillä ja liotuksesta huolimatta se ei siitä toennut ja taisi mennä rikki lopullisesti kun yritin neulalla avata.