Ja tälläisen sain aikaan kuukauden korttikisaan, jossa aiheena pääsiäismunat ja pääsiäinen.

ja toisesta kulmasta (ja huonossa valossa)..

Tässä kortissa onkin sitten magnoliaa. Munat, niiden päällä oleva tyttö ja tiput on magnoliaa. Tästä idea syntyi ylämyllyn korttitapahtumassa ja kiitos Svetalle, Anelmalle ja ketäs kaikkia siellä mulle yrittikin tätä pohjan mallia saada rautalangasta väännettyä, no kotona se sitten aukesi kun ihan kynän ja paperin kanssa laskin . Pohjan malli siis täältä. Lisäsin kuitenkin tagitaskun ja tagin tuohon ylimpään "portaaseen".

Kortin paperit on papermanian, kuten myös tarrahelmet. Tekstileima on stempelkellerin. Leimakuvan väritykset kuivapastellit öljyllä, disstress ink + opalite.

Kukkiin lisäilin irtosamettia, ja kun se näytti vähän liian kirkkaalta, lisäilin vähän disstressin mustared seed+opalite väriä kukkiin. Sekoitin siis vähän vettä, opalitea ja mustetta ja väritin sillä seoksella, lisäksi lisäsin hieman kimalleliimaa.

Tässä vielä tarkennus tipuista. Tiput embossasin kirkkaalla mustan musteen päälle. Tipun kuoriin olen lisännyt crackle accentsia, jotta pinta hieman "halkeilisi". Tiput väritin ensin disstress inkeillä, mutta sitten laitoin päälle glossyä ja keltaista irtosamettia. Pörröisyys on vaikea asia kuvata mutta on niissä hieman sitä, kiitos irtosametin. Munan rusettiin lisäsin vielä kimalleliimaa. Tässäkin käsittelin kukkia opalite+dissarilla + kimalleliimalla.

Jaksoikohan kukaan lukea tänne asti?