Nämä kuvat on jo odottaneet pitkään kun mietin että julkaisenko vai en . No, päätin kuitenkin julkaista.. Tämä oli ihan puhdas kokeilu, ja en ollu ennen tätä kokeillut, teki vaan vähän mieli leikkiä musteilla. Ja homma lähti liikkeelle tästä.

Siis tarvikkeina opalite, musteenlevitin, ja dissarin täyttöpulloja (sydämet ja perhoset on vahingossa kuvassa). Vettä sisältävä minimisteri ei myöskään olisi ollut pahitteeksi..kohta näet miksi.. Kaunis leimateksti on saatu Pauletelta kortit samoista materiaaleista vaihdosta.

Ensin levitin musteen levittimellä mustetta reunoille. Ensin meinasin jättää homman tähän, ja jälkeenpäin ajateltuna, olisi ehkä kannattanutkin, tässä vielä kauniin vaalea tällä hetkellä.

Sitten pisarat opalitea ja disstress inkkiä.

Ja tässä vaiheessa olisi ollut syytä olla se minimisteri, ajattelin että musteet leviävät ehkä paremmin jos pinta on hieman kostea. En tiiä hyödyttikö vai ei, mutta näin käy kun sormella töpöttelee vettä..ps. tässä vaiheessa vähän pelotti, että onko Paulette leimannut kuvan vedenkestävällä musteella

Sekoitin opaliten ja  mustepisaran ja sitten vain lähdin sormella töpöttelemään mustetta pitkin reunoja.

Sitten kun lopputulos näytti pelkiltä sormen jäljiltä, lähdin lisäämään mustetta reilummin, ja taitaa tuolla olla pisara opaliteakin.

Tässä kuvassa komeilee näköjään minimisterin hinta..no joo..tarkoitus oli siis kuvata mistiä, tein siis opalitesta, vedestä ja disstressin musteesta mistiä, ja sitä vielä sumuttelin koko kuvaan. Mistiä saa aika paljon sekotella, jotta opalite sekoittuu kunnolla.

Sitten halusin saada kunnolla kimallusta ja laitoin nurkkiin sormella kunnon pisarat opalitea. Nyt kun katson tuota kuvaa, nii mietin, että olikohan minulla kaksi eri sävyistä dissaria mitä levittelin reunoille, taisi olla. Eli joku vaihe on tainut jäädä kuvaamatta. En ihmettele, uskokaa pois vaan että oli muuten sormet viikon tän jälkeen mustat , että vähän vältin jossain vaiheessa myös kameran käyttöä.

Ja vielä vähän opalitea. No, tässä näkyy jo jonkin verran lopputulosta, ehkä vähän tuli innostuttua, liika on liikaa. Mutta johonkin eri tyyliseen korttiin tätä varmasti joskus vielä kokeilen.

Tässä siis lopputulos, harmi kun ei tullut loppukuvaa kuvattua pelkästä tekstistä.Niin ja kortissa olevat perhoset on sumuteltu sillä mistillä.