Mun lokerikot <3 vasemmassa stanssattuja ja leikattuja kuvioita (tää pitää ehkä kehitellä vähä uusiks), päällä korissa teipit, liimat ja kimalleliimat. Keskellä tarrahelmia, dropseja, nappeja, ääriviivoja jne.. yläpuolella työvälineitä. Uudessa lokerikossa jauheet, hileet, helmet, heteet ja muuta tilpehööriä, sit tulee osasto musteet ja väritysvälineet ja öljy. Päällä tehosteaineet. Auttakaa näiden kans, tarviisin jotain missä ne ois ylösalaisin, ainakin glossyt, tää ei toimi nyt tää laatikko systeemi..

On mulla ainaki heteitä..

Musteet, tekstileimat ja muut cd-koteloleimat, leikkuri, bs ja ylhäällä uusi tanko stansseille ja nauhoille! Noi kuviostanssit on magneettinapilla kiinni, tanko metallia, stanssi metallia..ihan kätevä, mut vähä ahasta on.. kehysstanssit koukuissa.

laatikostoissa paperit, lisää teippiä ja muuta tarviketta, pusseja ja kukkia..ja kukat on auttakaa mua osasto..Tuolla kukkalootien alla on pitsit ja ne on sekasin ja mie en tiiä mitä niille tekis...ehotuksia?

Hyllyllä lisää kukkia, väritysvälineitä, höyhenet ja leikkurit.

Kenkälaatikoissa koristeita, leimakuvia, pohjia, nauhoja ja muuta mukavaa.. isot paperit myös tuossa, mut korkeus on vähän hankala. Yläpuolella järjestelyä odottava laatikko, yksi väriset silput ja kuviosilput. Ja paperikansio ja leimakansiokin kuuluu tuohon.. Sellaista.. Kehitysideoita otetaan vastaan!