Tälläiset tein tällä viikolla, piti peittää lahjan saajan nimi lapulla

Vaikea kuvattava taas huonossa valossa tuo kortti..toinen kuva ylivalottu ja toinen oli hämärä..no tässä valottuneessa näkyi vähän kimaltelevat yksityiskohdat joten valitsin tämän (oiskohan kameran oston vuoro...lamppu vois olla parempi idea )

 

Leimasin Sweet pea stampsin (oli muuten vaikea värittää!), glossyä kyyneleissä ja kimalletta perhosissa ja kukissa. Paperit ehkä mme:n, rusetin väkersin itse (ja sen kyllä huomaa ) Perhonen ja sydänboordi x-cutin leikkureilla. Väritykset kuivapastelleilla ja taisin vähän chalksejakin sotkea sekaan.

 

Vähän liian kireelle tuli tähän nuo nauhat kiskottua, mutta paperi K& Companyn, ohje magnolia inkistä (mitat tosin muutelin, mutta peruskaava sieltä). Sitten vähän inkadinkadon kiekuraleimaa ja musteenlevittimellä leikkimistä. Lisäsin sepia accenttia noihin kiekuroiden helmi kohtiin.  Ensimmäinen versiohan meni metsään siinä kun tein kaksi SAMANKOKOISTA laatikkoa..ja yritin niitä sitten sisäkkäin survoa . No, oppia ikä kaikki ja harjoittelu tekee mestarin.. tagissa käytin uutta fiskarssin kulmaleikkuriani.